Lunchroom

Gezellig wat drinken? Heerlijk gebakje erbij? Even lunchen? High tea? High Dog? De lunchroom bij Brokken & Zo XXL biedt deze gelegenheid. Klik hier om de menukaart te bekijken.

Lunchroom

Bij Brokken & Zo XXL hebben wij een buitengewoon diervriendelijke lunchroom waar grote én kleine gasten ongedwongen kunnen genieten van smaakvolle lekkernijen die met een glimlach op tafel worden geserveerd. Op de kaart staat het broodje “Kattenkop” dat u naar wens kunt laten beleggen. Daarnaast heerlijk zelfgemaakte taarten en smoothies. Zelfs een ijskar met ambachtelijke boerenijs. 

Kattencafé

Mokka, Zoetje, Verkeerd, Latte, Doppio & Jasmijn zijn de katten die u gezelschap kunnen houden bij doen van een drankje in het kattencafé.  In dit echte kattenparadijs bent u op de juiste plek voor het kroelen met de katten. Hoewel zij af en toe ook van hun rust willen genieten… of een dagje vrij hebben. 

High tea

Gezellig afspreken? Even heerlijk bijkletsen? Dan is de high tea een aanrader. Naast een pot thee kunt u zowel gezonde hartige hapjes als zoete verwennerijen verwachten.  Alles vers gemaakt. Dat voor € 22,50 per persoon.     Reserveren kan door te bellen met     0182-585008

High Lunch

Even iets anders dan een standaard broodje? Misschien is een High Lunch dan een lekker idee? Verschillende kleine hapjes bij elkaar zorgen er toch voor dat u een heerlijke lunch naar binnen werkt. Graag even reserveren door contact op te nemen met 0182-585008. Kosten bedragen € 19,50 per persoon.

High Dog

Hoe leuk is het om de verjaardag van uw hond te vieren met wat vriendjes? Dat kan bij Brokken & Zo XXL. Eerst even een half uurtje de speeltuin in voor wat spelletjes. Daarna aan tafel voor de High Dog. De etagère is gevuld met heerlijke hondensnacks. Op tafel staat zelfs een hondenbiertje! Dit arrangement is te reserveren voor vier tot maximaal zes honden. Kosten per hond zijn € 12,50