Hondenwasstraat

Als een eendje in het water… zo zou elke hond zich moeten voelen in de speciale hondenwasstraat!

Iedereen kent wel de autowasstraat waar de auto door de eigenaar kan worden schoongespoten. Dit idee is in 2009 vertaald naar de hondenwasstraat. De 13e DigitDog Dogwash in Nederland is in juli 2012 geïnstalleerd bij Brokken & Zo. Natuurlijk hebben wij bij Brokken & Zo XXL ook een hondenwasstraat.

De hondenwasstraat is er voor de chihuahua tot Duitse Dog. Hoe lang of kort de vacht ook is…  elke hond kan gebruik maken van de hondenwasstraat. Het baasje kan zelf de hond kan wassen door uit verschillende programma’s te kiezen. Ideaal… geen onhandig gedoe thuis in de badkamer of tuin meer!

Door de hoogwaardige shampoos van Dog’s Stuff kan uw hond zelfs wekelijks worden. Een gemiddelde wasbeurt in de hondenwasstraat kost 40 liter in tegenstelling tot 200 liter thuis. Twee minuten wassen of drogen kost één euro. Wasmunten zijn verkrijgbaar voor 4 euro. Tevens kunnen er 1 en 2 euromunten worden gebruikt. U bepaalt zelf hoe lang en met welke programma’s u de hond wast. Er liggen handdoeken, borstels en parfums die u gratis mag gebruiken. De wasstraat is geopend tijdens onze reguliere openingstijden. Kom dus gezellig naar de hondenwasstraat!